Известие

Collapse
No announcement yet.

Чек за грешка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чек за грешка

Може ли някой да каже какво да направя за да ми светне лапата за грешка на таблото .
    Проблема ми е следния:
    Трупа грешки - не светва
    Карал съм над 1000 км на три цилиндъра (съответно последва смяна бутала и инжектори) не светна нищо
    Махал съм катализатори (две прасета с 4 сонди предни и задни) - не свети
    Умишлено съм карал с откачен дебитомер - не регистрира нищо за светкане
    На комп като се закачи в статус на грешката(некаква си там) изписва "light on" за чек, ама не свети.
    Като дам на контакт лапето си светка и си гасне нормално но...не светка при проблемче
    Така дойде от Италия нищо не е правено, само ремап и после връщане на оригиналния софт (и преди това беше така)
    Дайте акъл какво може да е правено - по сервизна книжка на 8000 км има нещо като интервенции по гаранция (май смяна на ЕКУ и прочие ) и не светка пущината и неще .
    В същото време не прави магарии - на път не ме е оставяла (като гоуф)
    AR 156 2.0 JTS / SW 2003 Y

изгоряла лампичка
    JTD 105+

Comment

Не е лампа на таблото, макар и на мен първо това да ми мина през главата. Ама като прочетеш внимателно, Vlalov си е писал -
      " Като дам на контакт лапето си светка и си гасне нормално но...не светка при проблемче"
      Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
      Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
      Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Срезана комуникация с централата. Стар номер. На контакт свети от чека на таблото, но иначе не свети да не вади очите на купувача. Гадни търгаши. Аз затова като гледам кола я паля с ФЕС-а. А за да ти се помогне - ами дай си инфо за колата и то подробно. А най-добре - ZARxxxxxxxxxxxxxx
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Колега, моята жтд също трупа грешки, на фиат еку скана ги показва и съответно казва че лалето свети но то не свети.
          Във фиат еку скана има една функция с която можеш да чекнеш тази крушка дали свети или не и дали е точно това което е.
          Иначе при дизела дори и без дебитомер не свети, но ако имаш недостиг на гориво или влезе въздух свети и колата гасне.
          Alfa Romeo 2.4 jtd 136к.с. 2000г.
          Стъпва по паважа с 15 цола джанти, като манекенка с 15 сантиметрови токове.

Comment

Първоначално публикувано от akirilov Покажи съобщение
            Колега, моята жтд също трупа грешки, на фиат еку скана ги показва и съответно казва че лалето свети но то не свети.
            Във фиат еку скана има една функция с която можеш да чекнеш тази крушка дали свети или не и дали е точно това което е.
            Иначе при дизела дори и без дебитомер не свети, но ако имаш недостиг на гориво или влезе въздух свети и колата гасне.
            Това ми звучи логично - ще се гледа

---------- Post added at 21:20 ---------- Previous post was at 21:18 ----------

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
            Срезана комуникация с централата. Стар номер. На контакт свети от чека на таблото, но иначе не свети да не вади очите на купувача. Гадни търгаши. Аз затова като гледам кола я паля с ФЕС-а. А за да ти се помогне - ами дай си инфо за колата и то подробно. А най-добре - ZARxxxxxxxxxxxxxx
            Срезан кабел ли имаш предвид ... нещо не ми се връзва,
            ма като искаш ето ти : ZAR93200001282176
            AR 156 2.0 JTS / SW 2003 Y

Comment

Имаш ЛС, а тук - схемата
              Attached Files
              Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
              0879369082

Comment

Working...